Four Reasons Black Edition

Four Reasons Black Edition

Mikä on Black Edition-sarja?

Four Reasons Black Edition on premium-tason sarja uudenaikaisia, teknisesti korkealaatuisia tuotteita, jotka on kehitetty kampaajien tarpeet ja vaatimukset huomioon ottaen. Black Edition -sarjan monipuolisella kokonaisuudella hoidat hiuksiasi niiden vaatimalla tavalla ja toteutat hiustyylit ja kampaukset arjesta aina hohdokkaimpiin juhlahetkiin. Black Edition -valikoima edustaa uusinta hiusteknologiaa ja jokainen muotoilutuote sisältää täsmäinnovaation, joka tuo hiustenmuotoiluun juuri kaipaamasi säväyksen.

Lähes kaikki hiukset tarvitsevat värinsuojaa, jäntevyyttä ja kosteutta, mutta hiuslaatu sekä hiuksille tehdyt kemialliset käsittelyt vaikuttavat, mitä hoito-ominaisuuksia hiukset tarvitsevat eniten. Kaikki Black Edition Cleanse & Condition -tuotteet sisältävät edellä mainitut hoitavat ominaisuudet – valitse sopivin tuote sen mukaan, mitä hiukset eniten tarvitsevat. Black Edition -pesu- ja hoitotuotteet on suunniteltu päivittäiseen hiustenhoitoon, tämän päivän hiusten tarpeet huomioiden sekä tuomaan pesuhetkeen ripauksen lisää ylellisyyttä. Kampaajan suosittelemat Black Edition -tuotteet tarjoavat herkullisen tuoksuisen arjen luksushetken ja mahdollisuuden saavuttaa ammattimainen lopputulos myös kotona.

Black Edition -sarja tuo ammattilaistason tuotteet hiusten hoitoon ja muotoiluun kaikkien ulottuville – fiksuun Four Reasons -hintaan.

Four Reasons Black Edition -tuotteet löydät Parturi-Kampaamo Clipistä.

Four Reasons Black Edition